Badrumsrenovering Stockholm

I slutet av 2018 var Anna på jakt efter ett byggföretag som kunde renovera hennes Stockholmsdusch. Som för många som bor i Stockholm är yta en bristvara, och man måste vara smart med hur man planerar sina kvadratmeter. För er som inte riktigt vet vad en Stockholmsdusch är, så kan man förklara det som en WC och badrum i ett. Alltså ett väldigt litet utrymme där man både kan utföra badrumsbestyr och duscha.

Jag kollade med två kollegor på jobbet som är ”riktiga Stockholmare” om de hade någon de kunde rekommendera till mig för min renovering. En av mina kollegor, som jag också litar mycket på, gav mig en rekommendation och jag kontaktade er.


Anna är nöjd med renovering och är glad över hennes nya badrum.

Som för många som ska renovera, är det en tuff process att ens veta vart man ska börja leta. Än mindre veta vad man ska gå på när man gör sin utvärdering? Många har hört så många skräckhistorier om renoveringar som gått åt skogen, att man själv knappt vågar ge sig i kast med en renovering själv. Och det är just detta vi på Leadme vill hjälpa våra kunder med.

Jag tog in lite fler offerter än er, och det skiljde sig väldigt mycket åt kan jag säga. Det var natt och dag. Både i vad byggaren sa att man kunde göra rent tekniskt, men även priset och allt. Det är jättesvårt…Emil som var här från er var jätteduktig. Han kändes ansvarsfull, kunnig och han ställde rätt frågor till mig, men han kom även med rätt invändningar på saker jag hade tänkt göra som han inte tyckte var en bra idé.

Bilder från Annas badrumsrenovering

När Anna kontaktade oss, var det framförallt disponeringen av ytan i lägenheten som behövde bli bättre. Först hade hon planer på att flytta köket in i sovrummet, och göra ett sovrum av nuvarande kök. Den idén skrotades.

Jag kunde inte göra det, köket är liksom mitt favoritrum. Här kan jag sitta och jobba, äta och allt. Jag har mitt fönster som jag kan sitta och titta ut från. Så jag bestämde mig för att behålla köket.

Däremot fick badrummet en ny planlösning.

Vi tog ned väggen mellan badrummet och garderoben som låg intill. Jag fick flytta mina garderober in i vardagsrummet, men det var okej. Innan jag gjorde badrummet större, kunde jag knappt böja mig ned utan att slå i något. Nu är det mycket bättre.

Duschblandare i rostfritt stål.

När det kommer till små badrum som ska renoveras, är detaljarbetet alltid en utmaning, framförallt i äldre hus. Det är många vinklar och vrår man ska ta hänsyn till.

Jag är väldigt noggrann och jag var på alla som jobbade hela tiden med sånt som jag ville ha bra gjort. Om nåt var snett sa jag till om det, att det skulle fixas…Jag är jättenöjd med resultatet.

Vi är glada över att fått förtroendet att hjälpa Anna med att hitta ett av Stockholms bästa byggföretag till hennes renovering. Vi hoppas hon får stor nytta av hennes nya och bättre planerade badrum.

Här hittar du mer information om du ska renovera ditt badrum.

Ha en fin dag,

Charlie på Leadme