Vi finns här för dig när du vill renovera

Träffa oss och få offerter från Stockholms bästa byggföretag – och allt annat du behöver till din renovering.

Att renovera kan både kännas kul och ganska rörigt på samma gång. Vi vet. Gör resan enklare och låt oss leda dig rätt i renoveringsdjungeln.

Leadme och Done i samarbete för trygga & smidiga renoveringar

Vi på Leadme vägleder dig på din renoveringsresa genom att erbjuda marknadens bästa byggare, tydligare offerter, hjälp med visualisering och materialinköp samt ett stort kontaktnät för allt du inte ens visste att du behövde. Allt under ett och samma tak. På så sätt kan du luta dig tillbaka och fokusera på de roliga bitarna i din renovering – att se ditt drömhem växa fram! Leadme som fokuserar på totalrenoveringar, har för mindre renoveringsprojekt valt att ta hjälp av hantverksappen Done. Med ett gemensamt fokus på kvalitet i såväl arbete som kommunikation är Leadme och Done en match made in heaven.

Hitta hantverkare med Done!

Done är hantverksappen som hjälper dig få dina mindre renoveringsprojekt avklarade, alltid med hjälp av kvalitetskontrollerade och behöriga hantverkare. Med hantverkare inom golvslipning, målning, vvs, el, snickeri och trädgårdsjobb, är du med Done-appen kittad för att checka av alla dina to do’s. Hos Done träffar du smidigt din hantverkare via videosamtal, och slipper tidskrävande hembesök. Ett videosamtal tar i genomsnitt 7 snabba minuter! Efter samtalet, skickar hantverkaren en offert till dig direkt via Done-appen. Efter godkänd offert, kommer du och hantverkaren tillsammans överens om ett startdatum. Om du skulle behöva någon hjälp längs vägen, finns vi på Done självklart vid din sida ända in i mål!

Varför Done?

Kvalitetskontrollerade & behöriga hantverkare

Videosamtal istället för hembesök

Snabb offert & enkel planering i Done-appen

Teamet

rasmus

Rasmus Lindh

Dick

Dick Hedenskog

Charlie

Charlie Söderlund

Emelie

Emelie Withers

David

David Bertilsson

Magnus

Magnus Liljeqvist

Sofie

Sofie Lundin