Advisa – Vår finansiella partner

När det kommer till att renovera din lägenhet, villa eller radhus är det flera aspekter som ska falla på plats för att processen och resultatet ska bli vad du drömmer om. Du ska anlita rätt byggföretag, ha en tydlig offert med rätt förutsättningar underskriven, hitta den ultimata väggfärgen och bestämma vilka beslag som passar dina nya köksluckor. Till detta kommer också den lilla detaljen – hur ska kalaset finansieras?

Vi på Leadme arbetar varje dag med att hjälpa våra kunder förverkliga deras vision om ett nytt hem, därför är vi glada och stolta över att kunna presentera Advisa som vår finansiella partner.

I Advisa har vi hittat en partner som delar vår syn på ansvarsfullt företagande, seriositet inför sin uppgift och inte minst ett alternativ som verkligen skapar ett stort värde för dig som kund.

Vad kan då Advisa hjälpa dig med? Jo, här kan du få hjälp med att låna pengar till din renovering och genom bara en ansökan kan du få låneförslag från upp till 38 långivare. Du kan även passa på att sänka din månatliga kostnad genom att samla lån och krediter hos den långivare som kan erbjuda just dig bäst ränta.

Som kund hos Leadme kan vi erbjuda dig grattis uppläggningsavgift via Advisa på upp till 695 kr.

Inte helt dumt.

Det var allt för nu.

Ha en fin dag,

Dennis på Leadme