Villarenovering Hägersten

Renovering av villa i hägersten

Vi anlitade Leadme när vi precis hade köpt ett riktigt renoveringsobjekt till hus och inte riktigt visste var vi skulle börja. Med Leadmes hjälp fick vi tag på en firma som kunde ta sig an entréplanet trots att det var snäv tidsram till inflytt. Vi är särskilt nöjda med hur väl specad offerten var, bland annat fanns det med en del byggtekniska lösningar som vi inte själva hade kunnat komma på och som inte de andra firmor som vi bjöd in, hade svaret på. Rasmus svarade även snabbt på frågor som vi hade trots att det var jul och nyår, vilket gjorde att det kändes väldigt tryggt när vi skulle köra igång.

Vi anlitade även deras inredningsarkitekt Amanda för skisser och materialval och även här är vi nöjda med leveransen och samarbetet.

Sammanfattningsvis kan vi varmt rekommendera Leadme och vi kommer att anlita dem igen när det är dags att ta tag i källaren.

– Markus

Villa i hägersten

Om projektet

Utfört: 2021
Projekttid: ca 3 månader

Villan från 1948 var i stort behov av renovering och hade inte rörts sedan det byggdes. Vi hjälpte kund med att totalrenovera entréplan där vi bland annat rev vägg mellan kök och vardagsrum för att skapa en mer öppen planlösning och få in mer ljus. Köket kommer från Ballingslöv och går i ljusa toner, där bänkskivan är en kompositsten som även valts som uppvik. Gäst-WC:n har renoverats med nytt kakel och klinker från Kakelspecialisten samt målade väggar. I hallen har nytt stengolv lagts in och nya ek-parkett golv har lagts in samt behandlats på hela entréplan.

Vår inredningsarkitekt Amanda har hjälpt till med det visuella konceptet, färg och form samt materialval.

Projektbilder