Renovering Bromma

Hitta rätt är svårt - Vi gör jobbet åt dig!

Få offerter från Stockholms bästa byggföretag!

Att hitta duktiga byggföretag, jämföra offerter och välja rätt bolag till din renovering är en tuff process. Ta det lugnt. Vi gör jobbet åt dig.

Bor du i Bromma

Ska du renovera ditt hus i Bromma men tycker att det känns svårt att komma igång? Vi hjälper dig att översätta dina tankar och idéer till något som några av Stockholms bästa byggbolag kan förverkliga.

  • Du får en kunnig vän som hjälper dig med allt du behöver till din renovering.
  • Du får tydliga offerter för att det ska vara glasklart vad du köper.
  • Du får en eftertänksam rekommendation av byggare som passar ditt projekt.

Om Bromma

Beläget väster om Stockholm ligger Bromma. I Bromma stadsdelsområde finns det ca 35 600 hem, och fördelningen av de är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus. Ur ett stadsplaneringsperspektiv är Bromma främst känt för Bromma trädgårdsstad. Den började växa fram under 1910-talet i Äppelviken och Nockeby.

Brommas privata bostäder utgörs av trävillor i Jugendstil, rad-, kedjehus, och villor i funktionalistiskstil ”funkis” byggda i betong och smalhus. Ett smalhus är ett annat sätt att hänvisa till en friliggande huslänga i flera våningar. Helt enkelt, bostadshus med 3–4 våningar utan hiss.

Smedslätten är ett områden i Bromma Trädgårdsstad, och där bor Henrik med familj. Läs mer om hur vi hjälpte honom med att hitta rätt byggföretag till sin renovering.

Oavsett om du bor i en lägenhet, villa eller radhus kan vi på Leadme hjälpa dig hitta rätt byggföretag till just din renovering. Vi har väl dokumenterad erfarenhet av renoveringar i just Bromma.

testimonial
Jättebra upplägg och duktiga projektledare som skapar detaljerade och tydliga offerter på kort tid! Kommer definitivt att kontakta Leadme vid nästa renovering.
Maria B
testimonial
Leadme var den perfekta hjälpen när vi renoverade våra två badrum. Professionellt bemötande, enkelt och smidigt. Vi behövde inte oroa oss för svårigheten att jämföra offerter eller att jaga hantverkare. Renoveringen löpte på över förväntan!
Åsa S
testimonial
Leadme renovated my kitchen in my Stockholm apartment. We needed to find a builder and had no idea where to start. They helped us evaluate the options and find a great company to work with. The kitchen turned out better than we had even imagined!
Lindsay H

Renovera villa Bromma

Hur mycket kostar det att renovera?

Oavsett om du ska renovera en lägenhet, villa eller radhus kan du räkna med att det kommer kosta 8 500-11 000 kr/kvm du vill totalrenovera.

Vart i prisspannet du landar beror på flera faktorer, såsom storlek på din bostad, svårighetsgrad i utförandet och typ av bostad du vill renovera.

Här kan du läsa mer om hur mycket en renovering kostar.

Renoveringsinspiration

Ska du genomföra en renovering i Bromma? Nedan finner du lite inspiration till din renovering.

Begär offert!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.