Välkomna!

Leadme är ett resultat av tre vänners strävan efter att erbjuda byggbranschen något bättre. Och vårt mål är att kunna förändra den. På det lilla sätt vi kan.

Vi tror på det personliga mötet och vi försöker möta kunden där den är, och då menar vi inte vilken adress kunden befinner sig på. Vi tror på att erbjuda våra kunder en service utöver det vanliga. Vi tror på att kvalitet och kompetens alltid vinner i längden.

Vi vill erbjuda en modern, kundfokuserad och personlig tjänst för privatpersoner som ska renovera sina hem med ny teknologi som stöd.

Alla som jobbar på Leadme arbetar varje dag för att erbjuda en tjänst som fokuserar på kundens behov och vårt mål är att leverera en smidig och skräddarsydd lösning med hög servicenivå.

Om vi lyckas med detta tror vi att vi har kommit en bit på vägen att förändra byggbranschen. På det lilla sätt vi kan.

Med över 7000 st kundmöten i ryggen, ungefär 1900 utförda projekt och 6 års erfarenhet tycker vi att vi lärt oss ett och annat om hur man hittar de bästa byggföretagen och hur man skapar de bästa förutsättningarna för ett lyckat projekt. Här kommer vi dela med oss av den kunskapen för att hjälpa dig som ska renovera att göra bättre val.

Här kan du läsa mer om att renovera.

Väl mött,

//Rasmus på Leadme