Vad kostar er tjänst?

Ingenting. Vår tjänst är kostnadsfri för dig som privatperson.

Vi tror på att skapa nytta och värde i de projekt vi tar oss an. Därför fokuserar vi på de större projekten man gör i ett hem och där vår hjälp både behövs och skapar mervärde för både kund och byggare.

Vi hjälper dig med

De flesta av våra renoveringsprojekt involverar planlösningsändring, flytt av vatten och avlopp, ny el, ytskikt och golv. Helt enkelt när man gör om allt i ett hus eller lägenhet.

Vi jobbar med allt från klassisk tillbyggnad, taklyft och nyproduktion av villor i lösvirke. Vi är vana att jobba efter ritning och kan hjälpa till med både bygglov, konstruktör, KA och allt annat du behöver för att bygga ut ditt hus.

Att ta en miljö som oftast är kall och fuktig till trevlig bostadsyta är något vi är riktigt bra på. Att renovera en källare är ett ganska komplext projekt, men där vi trivs riktigt bra.

Att bygga på en våning eller göra ett s.k. taklyft är något vi har stor erfarenhet. Vi samarbetar med duktiga konstruktörer, arkitekter och byggföretag som har expertisen för att genomföra taklyft.

Vi skapar stort värde för våra byggföretag och de betalar oss för det.

Vi hanterar bokningar, förstudier, hembesök, kalkylering, offerering, projektering och agerar bollplank både före, under och efter projektet så våra anslutna byggföretag kan fokusera på det de kan bäst. Att bygga.

Du betalar byggföretaget

Du ingår avtal med byggföretaget och det är offertens innehåll som styr vad ditt projekt kostar. Vi tror på att förtjäna vårt levebröd genom att skapa nöjda kunder i alla led. Både du och våra noga utvalda byggföretag ska ha tydliga förutsättningar till att skapa ett bättre hem.

Vad kostar det att renovera eller bygga ut?

Efter ca 15 000 kundmöten i ryggen har vi lärt oss en del kring vad olika bygg- & renoveringsprojekt i Stockholm kostar. Nedan följer en sammanställning över de vanligast projekten som vi hjälper till med.

Totalrenovering av lägenhet eller villa

9000-16 000 kr per kvm. Läs vidare om hur mycket en totalrenovering kostar per kvm.
Läs mer

Bygga ut huset

30 000-50 000 kr/kvm. Läs vidare om hur mycket det kostar att bygga ut ditt hus.
Läs mer

Källarrenovering

11 000-14 000 kr/kvm. Läs vidare om hur mycket invändig renovering av källare kostar.
Läs mer

Taklyft

30 000-35 000 kr/kvm. Läs vidare om hur mycket det kostar att bygga på en våning.
Läs mer