Public service announcement – Done

Idag har vi något roligt att berätta för omvärlden. Vi har nämligen inlett ett samarbete med Done. Varför är det kul? Jo, för i Done har vi hittat ett företag som delar vår vision – att göra det smidigt och enkelt att renovera. Done hjälper till med lite mindre renoveringsprojekt där hemma.

Hur fungerar Done? Done erbjuder en modern och smidig lösning för dig som är på jakt efter ett hantverksproffs som kan ta hand om de lite mindre jobben där hemma. Säg att du kanske vill byta ut en droppande kran, slipa parketten i vardagsrummet, installera tvätt- och diskmaskin eller kanske måla om i hallen? Då kan du enkelt ladda ner Dones app där du bokar ett videosamtal med ett certifierat hantverksproffs. Alla hantverksbolag anslutna till Done har genomgått en noggrann kvalitetskontroll, är ansvarsförsäkrade och har goda rekommendationer från tidigare kunder. Du slipper alltså lägga timmar på att hitta och undersöka bolag.

Du kan även boka fastpris direkt i appen för mindre jobb. All kommunikation sker direkt i appen. Smidigt, tryggt och enkelt att hitta rätt företag till uppdraget helt enkelt!

Det ligger i linje med vad vi på Leadme vill hjälpa våra kunder med – och vi tar vid när det kommer till lite större projekt som totalrenovering av lägenheter, utbyggnader av hus eller fullständiga renoveringar av villor för att nämna några typer av projekt vi hjälper våra kunder med.

Det känns väldigt roligt för oss att kunna erbjuda våra kunder hjälp via en modern och seriös aktör – som kompletterar vårt erbjudande och skapar värde för kunden.

Hur går det till då? Det är bara att gå in på done.link/leadme och följa instruktionerna. Krångligt? Inte krångligt! 😊

Ha en fin dag,

Charlie på Leadme